Skip links

Politica de confidentialitate

TREND DESIGN SRL isi propune sa protejeze cat mai mult posibil drepturile privind confidentialitatea si imaginea utilizatorilor pe acest site web. Intentia noastra este aceea de a oferi utilizatorilor site-ului o experienta online sigura, fara a afecta negativ viata personala a acestora. In acest sens, depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura ca informatiile introduse in baza noastra de date sunt utilizate exclusiv in scopurile dorite de utilizatori.

Datele personale pe care le prelucram

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:

1. Datele personale furnizate de tine, ca utilizator al site-ului ecades.ro

Cand ne scrii, folosind formularele de pe site-ul nostru – formular cerere oferta servicii si formularul de contact, iti cerem sa ne furnizezi datele tale de contact: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon.

2. Datele cu caracter personal pe care le colectam in mod automat

Cand vizitezi website-ul ecades.ro, colectam automat anumite informatii, care includ, dar nu se limiteaza la: adresa ta IP, informatii cookies, mai exact data si ora la care ai accesat serviciile noastre web, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folosesti si informatiile despre sistemul de operare al computerului tau, cum ar fi setarile privind limba si locatia de unde accesezi serviciile noastre.

Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor tale personale

Ca utilizator al acestui site web, ai dreptul sa cunosti scopul prelucrarii datelor tale cu caracter personal, Noi, ecades.ro, te vom informa anterior prelucrarii datelor tale cu caracter personal atunci cand acestea sunt folosite in alte scopuri decat cele pentru care ni le-ai divulgat si ti-ai dat consimtamantul.

1. Executarea contractelor cu clientii nostri

In baza contractului sau a termenilor si conditiilor acceptate de tine, in calitate de client al ecades.ro, iti vom prelucra datele cu caracter personal pe care ni le-ai pus la dispozitie, precum si orice alte date necesare pentru ca noi sa iti putem furniza serviciile noastre, conform prevederilor contractuale si a legislatiei in domeniu din Romania.

Executarea contractului incheiat cu tine este temeiul legal pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri: furnizarea serviciilor noastre, comunicarea cu tine si activitatile legate de serviciul de relatii cu clientii.

2. Interesele legitime

Este posibil ca noi sa folosim informatiile furnizate de tine pentru interese legitime, cum ar fi executarea serviciilor noastre, in cazul in care serviciul este achizitionat de catre o alta persoana decat beneficiarul.

Este posibil, de asemenea, sa iti folosim datele tale personale pentru interesele noastre legitime, cu scopul de a-ti putea oferi cel mai bun si adecvat continut al site-ul web, al email-urilor si buletinelor informative, pentru a imbunatati si promova serviciile noastre si continutul site-ului nostru web si pentru monitorizarea apelurilor, in scopuri administrative, inclusiv pentru securitatea sediului firmei noastre si in scopuri legale.

3. Consimtamantul tau

Este posibil sa folosim datele tale cu caracter personal dar numai in baza consimtamantului tau specific, pentru a te abona la buletinul nostru informativ privind serviciile noastre. Poti sa iti retragi consimtamantul facand click pe butonul dezabonare de la finalul fiecarui email sau trimitand un email cu textul „Dezabonare” la office@ecades.ro.

4. Obligatiile legale

Este posibil sa prelucram unele dintre datele tale personale, in contextul furnizarii serviciilor, pe baza obligatiilor legale (de ex., in scopuri de raportare sau in scopuri antifrauda) sau a obligatiilor impuse site-ului ecades.ro de legile in vigoare aplicabile.

5. Destinatarii informatiilor cu caracter personal

Ca regula, ecades.ro nu va furniza (prin vanzare sau inchiriere) catre terti informatiile tale cu caracter personal. Cu toate acestea, ecades.ro va transmite informatiile catre terti, cand acest lucru este necesar in scopul prelucrarii datelor, cum ar fi urmatoarele cazuri:

5.1 Partenerii de afaceri

Este posibil sa colaboram cu parteneri de afaceri, care ofera servicii prin intermediul site-ului nostru (de exemplu, servicii de graphic design). In momentul in care achizitionezi un serviciu de la noi, anumite date cu caracter personal necesare pentru executia unor astfel de servicii, cum ar fi numele si adresa ta de email, numarul de telefon si alte informatii relevante, pot fi transmise partenerilor nostri de afaceri. Datele transmise partenerilor nostri de afaceri sunt limitate la datele cu caracter personal necesare pentru furnizarea serviciului, conform celor stabilite de parteneri de afaceri/colaboratori de proiect.

5.2 Autoritatile competente

Este posibil sa transmitem date cu caracter personal institutiilor care aplica legea, in masura in care acest lucru este solicitat prin lege sau este strict necesar pentru prevenirea, depistarea sau urmarirea penala a infractiunilor si a fraudelor sau daca suntem altfel obligati, prin lege, sa facem acest lucru. Este posibil sa fim nevoiti sa divulgam date cu caracter personal catre autoritatile competente pentru a ne proteja si a ne apara drepturile sau bunurile sau drepturile si bunurile partenerilor nostri de afaceri.

5.3 Alte situatii

In anumite situatii specifice, cand colectam datele tale cu caracter personal, este posibil sa iti cerem consimtamantul pentru transmiterea respectivelor date catre terte parti. In acest caz, te vom informa cu privire la o astfel de prelucrare si nu vom efectua transmiterea datelor inainte de a obtine consimtamantul tau.

Persoanele imputernicite cu prelucrarea datelor personale

Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, putem utiliza persoane imputernicite pentru prelucrarea datelor personale, precum furnizori de solutii IT necesare pentru managementul afacerii, inclusiv solutii de contabilitate, furnizori de solutii de management contractual sau organizatori de conferinte. Vom incheia acorduri pentru prelucrarea datelor cu caracter personal cu toate persoanele imputernicite cu prelucrarea datelor personale, care vor include clauze specifice, prin care sa ne asiguram ca acestea isi asuma obligatiile de prelucrare a datelor cu caracter personal (inclusiv obligatia de a le sterge) in acord deplin cu legile aplicabile si ca ofera o protectie adecvata datelor tale cu caracter personal.

Durata stocarii

Ecades.ro a implementat masuri tehnice si organizatorice, pentru a organiza procesul si criteriile prezentate pentru stergerea datelor tale cu caracter personal.

Datele tale cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care acestea nu mai sunt necesare, in mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand iti retragi consimtamantul (acolo unde este cazul) si nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare aceste date. Cu toate acestea, vom retine datele tale cu caracter personal, acolo unde este necesar ca noi sa sustinem sau sa te aparam pe tine sau alte persoane impotriva oricaror revendicari legale, pana la sfarsitul perioadei relevante de pastrare sau pana cand revendicarile in cauza au fost solutionate.

Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate impotriva amenintarilor si noi ne asiguram ca acestea sunt protejate de o infrastructura IT si masuri de securitate corespunzatoare. In plus, am implementat masuri interne, care ne permit sa descoperim, sa notificam si sa documentam incalcarile de securitate, in cel mai scurt timp posibil.

In situatia in care descoperim orice incalcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile tale, vom informa Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Vei fi instiintat cu privire la incalcarea datelor tale cu caracter personal, daca acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile si libertatile tale.

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ai urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in conditiile prevazute de lege:

  1. Dreptul de a solicita o copie a datelor tale cu caracter personal pe care noi le detinem;
  2. Dreptul la corectarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
  3. Dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor tale cu caracter personal;
  4. Dreptul de a iti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia;
  5. Dreptul la stergerea datelor tale cu caracter personal, in situatiile in care ti-ai retras consimtamantul, cand prelucrarea nu mai este necesara sau cand prelucrarea respectiva este contrara legii;
  6. Dreptul la portabilitatea datelor ce iti permite sa transmitem o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la tine catre o entitate indicata de tine.

In cazul in care ai intrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau daca doresti sa ne trimiti o cerere sau sa iti exerciti oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi la office@ecades.ro.

Vom analiza fiecare cerere si te vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum 30 de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la tine sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii tale, te vom instiinta fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii tale.

In situatia in care vei considera ca nu am reusit sa iti solutionam toate cererile sau daca nu esti multumit de raspunsurile noastre, poti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, ai posibilitatea sa apelezi la instantele de judecata competente.

Despre noi

TREND DESIGN SRL este o societate romaneasca, cu sediul social in Bucuresti, strada Drumul Sarmas nr.27-29, sector 1, Romania,  telefon +40 744 551 539.

Actualizari la Politica de protectie a datelor personale

In cazul in care modificam prezenta notificare, pentru a asigura o mai buna protectie a drepturilor si datelor tale cu caracter personal, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.

Pentru orice intrebari legate de datele tale cu caracter personal si prelucrarea efectuata de noi a acestor date, nu ezita sa ne contactezi.

Ultima actualizare a Prezentei Politici de Confidentialitate: 27.03.2024.

 

Return to top of page