Skip links

Serviciile noastre

Vizualizare Arhitecturala

Transformam datele complexe de proiectare si arhitectura in proiecte uimitoare de arhitectura 3D. Acum puteti sa va indepartati de designul traditional 2D si sa va prezentati ideile mult mai bine. Cu vizualizarea arhitecturala 3D, dezvoltarea chiar si a celor mai avansate proiecte devine, in cele din urma, mai simpla. Puteti schimba concepte diferite, puteti analiza diferitele optiuni si imbunatati strategia la etapele de dezvoltare timpurie a produsului si va puteti mentine la un nivel scazut costurile de timp si financiare. Servicii oferite:

  • Randari 3D pentru Exterior
  • Randari 3D pentru Interior
  • Animatie 3D

Vizualizari Scenografie

Instrumentele si abilitatile de proiectare asistata de calculator in designul scenic devin rapid standard si nu exceptionale. Vizualizarea 3D inseamna o imagine precisa sau un film care a fost transformat intr-un obiect 3D conform cu desenele sau conceptele tehnice. Detaliile imaginii sunt foarte importante – umbrele, reflexia luminii si a materialelor de suprafata sunt modelate cu precizie pentru a se corela cu aspectul cladirii, interiorului sau produsului final. Servicii oferite:

  • Vizualizari 3D pentru Film
  • Vizualizari 3D pentru TV
  • Vizualizari 3D pentru Eveniment

Amenajari Interioare

Prezentarea viitoarelor interioare nu este o operatiune usoara, dar va oferim o solutie care va functiona. Vizualizarea 3D interioara va da posibilitatea sa creati interioare uimitoare atat de realiste, de parca ar fi deja instalate. Indiferent daca aveti nevoie de o solutie pentru proprietati comerciale sau rezidentiale, expertii nostri va vor ajuta sa gasiti cel mai bun plan pentru a va impresiona clientii. Suntem familiarizati cu orice tip de proprietate si va vom ajuta sa proiectati orice interior, fie ca este vorba de bucatarii, bai si dormitoare sau spatii comerciale si birouri uriase.

Design Evenimente

Evenimentul de design este procesul de creare a unei viziuni pentru un eveniment si apoi proiectarea tuturor detaliilor vizuale pentru a va transforma spatiul si a le lega impreuna – de la invitatii si decor, la activitati si chiar la mancare. Indiferent daca este vorba despre o nunta, o petrecere de aniversare sau un eveniment public, ne inspiram si cream un eveniment frumos, memorabil si bine conceput. Oferim idei vizuale creative care aduc o tema coeziva (marca/stil) la evenimentul dvs. si, desigur, va ajutam sa faceti ca acest lucru sa se intample prin procurarea, crearea sau elaborarea acestor detalii pentru dvs.!

Design de Produs

Designul de produs este procesul planificarii si crearii unui produs nou care implica o analiza de piata, creatie artistica, conceptie grafica, prototip si testare. Multi cumparatori iau decizia de a cumpara un produs influentati in principal de designul produsului respectiv. Este vital pentru orice afacere sa aleaga un design creativ si inovativ pentru produsele si serviciile oferite. Felul in care este prezentat produsul conteaza nu doar pentru a demonstra ceeea ce este sau ce face, dar si pentru lifestyle, pentru modul de viata pe care il presupune.
Fara “imagine” produsul nu se vinde!

Scenografie Film si TV

Intotdeauna vedem scenografie si recuzita in film si televiziune dar stim cat de important este asta? De multe ori spectatorul nu este constient de planificarea, timpul si efortul depus la stabilirea si decorarea studiourilor de televiziune si a scenelor de film.
In spatele fiecarei scene, exista uneori chiar sute de profesionisti dintr-o varietate de discipline si profesii, in cadrul carora cele care apartin departamentului artistic joaca rolul principal in scena finala.

Return to top of page